• Afișează
      Alege una/mai multe surse
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
  • Moneylogo sursa

    Tu alegi ce contează!11 articole noi / zi
    11 articole noi / zi
    Fara imagine
    Diverse
    logo sursaMoney acum 5 ore
    Bugetul de iarnă: cum te pregătești pentru cheltuielile casnice specifice sezonului rece

    Bugetul de iarnă: cum te pregătești pentru cheltuielile casnice specifice sezonului rece. Iarna aduce cu sine mai mult decât frig și zăpadă; odată cu temperaturile scăzute, apar și cheltuieli suplimentare pe care trebuie să le gestionăm cu atenție. Fie că este vorba de facturile crescute la energie, de întreținerea locuinței sau de achiziționarea unor produse […] Articolul Bugetul de iarnă: cum te pregătești pentru cheltuielile casnice specifice sezonului rece apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Externe
    logo sursaMoney acum 6 ore
    Nou efort al secretarului de stat american Antony Blinken pentru dezamorsarea conflictelor din Orientul Mijlociu

    Antony Blinken. WASHINGTON/BEIRUT (Reuters) – Secretarul de stat american Antony Blinken va face un nou efort pentru încetarea focului atunci când se va deplasa luni în Orientul Mijlociu, a declarat Departamentul de Stat, încercând să demareze negocierile pentru a pune capăt războiului din Gaza și, de asemenea, să dezamorseze conflictul din Liban. Antony Blinken va […] Articolul Nou efort al secretarului de stat american Antony Blinken pentru dezamorsarea conflictelor din Orientul Mijlociu apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Economie
    logo sursaMoney acum 7 ore
    Kremlinul susține că alegerile din Moldova nu au fost libere

    MOSCOVA (Reuters) – Alegerile din Moldova nu au fost libere, iar rezultatele au arătat o creștere „greu de explicat” a voturilor în favoarea președintelui Maia Sandu și a Uniunii Europene, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. Kremlinul spune că alegerile din Moldova nu au fost libere, iar rezultatele ridică multe semne […] Articolul Kremlinul susține că alegerile din Moldova nu au fost libere apare prima dată în Money.ro.

    Fara imagine
    Diverse
    logo sursaMoney acum 7 ore
    Rafila: „Orice regiune se dezvoltă când are investiţii majore în transporturi, sănătate şi educaţie”

    Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat astăzi, la Iaşi, că orice regiune din România şi nu numai se dezvoltă atunci când are investiţii majore în trei domenii: transporturi, sănătate şi educaţie. „Orice regiune din România, şi în general, se dezvoltă atunci când are investiţii majore în trei domenii. E vorba de transporturi, sănătate şi educaţie. […] Articolul Rafila: „Orice regiune se dezvoltă când are investiţii majore în transporturi, sănătate şi educaţie” apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Externe
    logo sursaMoney acum 8 ore
    Mark Rutte avertizează că trimiterea de trupe nord-coreene în Ucraina duce la escaladarea conflictului

    Mark Rutte. BRUXELLES (Reuters) – Dacă Coreea de Nord ar trimite trupe în Ucraina pentru a lupta în numele Rusiei, conflictul ar escalada semnificativ, a declarat luni șeful NATO, Mark Rutte, pe platforma de social media X. Mark Rutte, șeful NATO: Trimiterea de trupe în Ucraina de către Coreea de Nord ar duce la escaladarea […] Articolul Mark Rutte avertizează că trimiterea de trupe nord-coreene în Ucraina duce la escaladarea conflictului apare prima dată în Money.ro.

    Fara imagine
    Politică
    logo sursaMoney acum 9 ore
    Alegeri Moldova: Maia Sandu i-a propus contracandidatului ei să participe la o dezbatere despre viitorul ţării

    Maia Sandu, care în urma scrutinului de duminică, a ajuns în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, i-a propus contracandidatului său, Alexandr Stoianoglo, să participe la o dezbatere în doi despre viitorul ţării, transmite Agerpres. Aceasta a declarat luni, într-un briefing de presă, că staff-ul său de campanie va contacta echipa lui Stoianoglo pentru a […] Articolul Alegeri Moldova: Maia Sandu i-a propus contracandidatului ei să participe la o dezbatere despre viitorul ţării apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Externe
    logo sursaMoney acum 9 ore
    Șeicul Mohammed, vizită în miez de noapte la vila lui Putin de lângă Moscova

    Șeicul Mohammed EAU. Liderul Emiratelor Arabe Unite, Sheikh Mohammed bin Zayed Al Nahyan, i-a spus luni președintelui rus Vladimir Putin că este gata să sprijine eforturile de a găsi pacea în Ucraina, scrie Reuters. Șeicul Mohammed EAU: Suntem gata să ajutăm la rezolvarea crizei din Ucraina Putin s-a întâlnit duminică cu șeicul Mohammed pentru discuții […] Articolul Șeicul Mohammed, vizită în miez de noapte la vila lui Putin de lângă Moscova apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Diverse
    logo sursaMoney acum 10 ore
    Producătorii și importatorii de băuturi spirtoase vor creșterea graduală a accizei pentru alcool

    Producătorii şi importatorii de băuturi spirtoase din România solicită adoptarea unui calendar de creştere graduală a accizei pentru alcool, care să înlocuiască mecanismul de actualizare cu inflaţia, în caz contrar putând să se înregistreze „consecinţe catastrofale” pentru producătorii locali de băuturi spirtoase, cu pierderea a mii de locuri de muncă, transmite Agerpres. „Producătorii şi importatorii […] Articolul Producătorii și importatorii de băuturi spirtoase vor creșterea graduală a accizei pentru alcool apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Diverse
    logo sursaMoney acum 11 ore
    Lista medicamentelor care dau rezultate pozitive la drug test. Sunt peste 100

    Medicamente care dau rezultate pozitive la drug test. Lista medicamentelor care conțin substanțe stupefiante și psihotrope a fost actualizată de Ministerul Sănătății în Monitorul Oficial. Este vorba despre denumirea comercială a tuturor medicamentelor ce se găsesc pe piața din România. Medicamente care dau rezultate pozitive la drug test: Medicamente care dau rezultate pozitive la drug […] Articolul Lista medicamentelor care dau rezultate pozitive la drug test. Sunt peste 100 apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Externe
    logo sursaMoney acum 11 ore
    Iranul se plânge ONU că siturile sale nucleare ar putea fi atacate de Israel

    DUBAI (Reuters) – Iranul a scris organului de supraveghere nucleară al ONU pentru a se plânge de amenințările israeliene de a lovi siturile sale de energie atomică, a declarat luni purtătorul de cuvânt al ministerului său de externe la o conferință de presă săptămânală. Situri nucleare iraniene. Iranul se plânge ONU Israelul a promis să […] Articolul Iranul se plânge ONU că siturile sale nucleare ar putea fi atacate de Israel apare prima dată în Money.ro.

    Fara imagine
    Economie
    logo sursaMoney acum 11 ore
    România turistică, promovată în SUA. Americanii, tot mai interesați de țara noastră

    Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT) a desfăşurat, în perioada 13-19 octombrie, o vizită de informare pentru 9 companii de turism din Statele Unite ale Americii pentru promovarea României pe piaţa americană, printr-un tur intensiv axat pe explorarea unora dintre cele mai atractive obiective şi destinaţii turistice din ţară, a anunţat instituția. „Traseul a pornit […] Articolul România turistică, promovată în SUA. Americanii, tot mai interesați de țara noastră apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Externe
    logo sursaMoney acum 11 ore
    Trump își face campanie electorală la McDonald’s

    Trump la McDonald’s. ATLANTA/PHILADELPHIA (Reuters) – Cu alegerile prezidențiale din SUA la puțin peste două săptămâni distanță, democrata Kamala Harris a vizitat duminică două biserici, în timp ce rivalul său republican, Donald Trump, a vizitat un alt tip de templu american: un McDonald’s, unde a acuzat-o din nou pe Harris că a mințit în legătură […] Articolul Trump își face campanie electorală la McDonald’s apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Politică
    logo sursaMoney acum 12 ore
    Referendumul lui Nicușor Dan a fost aprobat. Ce urmează

    Consiliul General al Municipiului București a adoptat, astăzi, propunerea primarului general Nicușor Dan cu privire la organizarea unui referendum local în Capitală pe 24 noiembrie, simultan cu primul tur al alegerilor prezidențiale. Primarul general a fost de acord să supună la vot un singur proiect de hotărâre care să conțină întrebările sale, la care s-a […] Articolul Referendumul lui Nicușor Dan a fost aprobat. Ce urmează apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Diverse
    logo sursaMoney acum 12 ore
    Gilda Lazăr pleacă de la JTI România. „A fost mai mult decât un simplu loc de muncă”

    Gilda Lazăr pleacă de la JTI România, potrivit cursdeguvernare.ro. Aceasta a ocupat în ultimii 27 de ani poziția de Head of Corporate Affairs &Communications. „JTI a fost pentru mine mai mult decât un simplu loc de muncă. Un spațiu al alegerii și libertății, în care am putut să rămân eu însămi, promovând aceleași principii și […] Articolul Gilda Lazăr pleacă de la JTI România. „A fost mai mult decât un simplu loc de muncă” apare prima dată în Money.ro.

    Fara imagine
    Externe
    logo sursaMoney acum 12 ore
    Iulia Navalnaya a anunțat că va candida la președinția Rusiei

    Iulia Navalnaya, soția regretatului lider al opoziției ruse Alexei Navalny, a declarat că într-o zi se va întoarce în Rusia și va candida la președinție când șeful Kremlinului, Vladimir Putin, nu va mai fi la putere, scrie Reuters, care citează BBC. Iulia Navalnaya spune că se va întoarce într-o zi în Rusia pentru a candida […] Articolul Iulia Navalnaya a anunțat că va candida la președinția Rusiei apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Economie
    logo sursaMoney acum 12 ore
    Lionel Richie anunță concerte în Europa anul viitor. În ce orașe va cânta

    Lionel Richie vine în Europa. Starul muzicii americane Lionel Richie a declarat că se îndreaptă spre „cel mai bun loc de turneu din lume” anul viitor, anunțând un nou set de concerte în Marea Britanie și Europa care vor începe primăvara viitoare. Lionel Richie compară turneul cu o vacanță Turneul „Say Hello To The Hits” […] Articolul Lionel Richie anunță concerte în Europa anul viitor. În ce orașe va cânta apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Diverse
    logo sursaMoney acum 13 ore
    Prețurile europene la gaze naturale cresc

    Preţurile de referinţă la gaze naturale pe piaţa din Europa au crescut luni, pe fondul volatilităţii sporite de pe piaţă, în urma escaladării tensiunilor din Orientul Mijlociu, transmite Bloomberg. La hub-ul de gaze TTF de la Amsterdam, unde se stabilesc preţurile de referinţă în Europa, cotaţiile futures la gaze naturale au urcat luni dimineaţa cu […] Articolul Prețurile europene la gaze naturale cresc apare prima dată în Money.ro.

    Fara imagine
    Economie
    logo sursaMoney acum 13 ore
    Mișcarea Gulenistă și-a pierdut liderul. Legăturile cu România

    Gulen a murit. Clericul Fethullah Gulen, stabilit în SUA, care a construit o mișcare islamică puternică în Turcia și nu numai, dar care și-a petrecut ultimii ani împotmolit în acuzații de orchestrare a unei tentative de lovitură de stat împotriva liderului turc Tayyip Erdogan, a murit, scrie Reuters. Avea 83 de ani. Gulen, puternicul cleric […] Articolul Mișcarea Gulenistă și-a pierdut liderul. Legăturile cu România apare prima dată în Money.ro.

    Imagine articol
    Bani
    logo sursaMoney acum 14 ore
    Superstarul american Wiz Khalifa trimis în judecată la Constanța! În vară a fost arestat imediat după spectacolul său pentru consum de droguri

    Wiz Khalifa trimis în judecată la Constanța Articolul Superstarul american Wiz Khalifa trimis în judecată la Constanța! În vară a fost arestat imediat după spectacolul său pentru consum de droguri apare prima dată în Money.ro.

    Fara imagine
    Politică
    logo sursaMoney acum 14 ore
    Maia Sandu: „Grupări criminale împreună cu forțe străine au atacat țara noastră cu zeci de milioane de euro”

    Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat că grupări criminale împreună cu forțe străine au atacat Republica Moldova cu zeci de milioane de euro, minciuni și propagandă. „Moldova s-a confruntat azi și în ultimele luni cu un atac fără precedent asupra libertății și democrației din țara noastră. Grupări criminale, împreună cu forțe străine, ostile intereselor […] Articolul Maia Sandu: „Grupări criminale împreună cu forțe străine au atacat țara noastră cu zeci de milioane de euro” apare prima dată în Money.ro.