• Afișează
      Alege una/mai multe surse
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
  • iDevicelogo sursa

    Tu alegi ce contează!4 articole noi / zi
    4 articole noi / zi
    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 3 ore
    Orange: Informare de Atentionare Emisa pentru Clientii din Romania

    Orange: Informare de Atentionare Emisa pentru Clientii din Romania iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roOrange a publicat cu nu foarte mult timp in urma o atentionare foarte importanta vizand clientii din Romania, iar asta deoarece aduce in atentie faptul ca un numar necunoscut de clienti ai serviciului de televiziune prin satelit oferit de Orange au intampinat probleme in accesarea programelor lor preferate. Orange mentioneaza ca: “… o parte dintre […] The post Orange: Informare de Atentionare Emisa pentru Clientii din Romania first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 3 ore
    Hidroelectrica: 2 Informari IMPORTANTE cu Explicatii Oficiale Vizand Clientii din Romania

    Hidroelectrica: 2 Informari IMPORTANTE cu Explicatii Oficiale Vizand Clientii din Romania iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roHidroelectrica, una dintre principalele companii care furnzeaza energie electrica pentru un numar foarte mare de romani din toata tara, a decis sa anunte recent detalii importante privind modul de emitere a facturilor pentru consumul de energie electrica. Hidroelectrica transmite intai ca, facturile sunt emise lunar, iar valoarea acestora este determinata in functie de consumul masurat […] The post Hidroelectrica: 2 Informari IMPORTANTE cu Explicatii Oficiale Vizand Clientii din Romania first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 4 ore
    Samsung GALAXY S24 in Oferta eMAG, la Pret REDUS cu pana la 2.100 de LEI

    Samsung GALAXY S24 in Oferta eMAG, la Pret REDUS cu pana la 2.100 de LEI iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roeMAG cel mai mare magazin online din Romania, are reduceri semnificative la telefoanele Samsung GALAXY S24 in aceasta pagina, cu preturi reduse cu pana la 2.100 de lei, aceasta este o ocazie pe care nu trebuie sa o ratati. Modelele Samsung GALAXY S24 sunt cunoscute pentru performanta lor de top, display-urile impresionante si camerele foto […] The post Samsung GALAXY S24 in Oferta eMAG, la Pret REDUS cu pana la 2.100 de LEI first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 8 ore
    Huawei Pregateste o REVOLUTIE Importanta cu Mate 70, ce Planuri Are

    Huawei Pregateste o REVOLUTIE Importanta cu Mate 70, ce Planuri Are iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roHuawei pregateste lansarea noii serii Huawei Mate 70, o linie de smartphone-uri emblematice care se anunta extrem de interesanta, mai ales in contextul schimbarilor majore aduse sistemului de operare. De la introducerea sanctiunilor comerciale impuse de SUA, Huawei nu mai poate utiliza Google Mobile Services (GMS), ceea ce a condus la dezvoltarea propriului sistem de […] The post Huawei Pregateste o REVOLUTIE Importanta cu Mate 70, ce Planuri Are first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 9 ore
    DACIA Anunta Inceputul unei Ere a INOVATIILOR Odata cu Lansarea Bigster

    DACIA Anunta Inceputul unei Ere a INOVATIILOR Odata cu Lansarea Bigster iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roDACIA, prezenta la Salonul Auto de la Paris, pentru a dezvalui in mod oficial DACIA Bigster, a anuntat si cateva dintre planurile pe care le are pentru viitor, iar asta deoarece producatorul roman continua sa-si extinda portofoliul in segmentul C al pietei auto europene, cu planuri ambitioase de lansare a doua noi modele, dupa succesul […] The post DACIA Anunta Inceputul unei Ere a INOVATIILOR Odata cu Lansarea Bigster first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 11 ore
    BCR Romania: Gestul Oficial IMPORTANT, ce Ofera Gratuit Clientilor Romani

    BCR Romania: Gestul Oficial IMPORTANT, ce Ofera Gratuit Clientilor Romani iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roBCR Romania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, a decis ca este momentul sa lanseze o oferta speciala dedicata clientilor din Romania, iar asta deoarece in aceasta perioada le ofera tinerilor cu varste intre 18 si 22 de ani, care isi deschid un cont George cu card Visa Cyan atasat si efectueaza […] The post BCR Romania: Gestul Oficial IMPORTANT, ce Ofera Gratuit Clientilor Romani first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 14 ore
    Netflix Anunta un Nou Sezon al Unui Serial FENOMEN, care a Cucerit Milioane de Fani

    Netflix Anunta un Nou Sezon al Unui Serial FENOMEN, care a Cucerit Milioane de Fani iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta alinaNetflix are vesti grozave pentru fanii unuia dinte cele mai vechi si mai populare seriale din cadrul platformei de streaming video la cerere, deoarece Cobra Kai continua! Netflix a dezvaluit noi detalii despre sezonul 6, care promite sa duca povestea dincolo de granitele cunoscute ale Vaii, oferind o experienta internationala captivanta. Netflix spune ca, Dupa […] The post Netflix Anunta un Nou Sezon al Unui Serial FENOMEN, care a Cucerit Milioane de Fani first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 18 ore
    iPhone 17 Air: Planurile Apple pentru Lansarea unui iPhone Special

    iPhone 17 Air: Planurile Apple pentru Lansarea unui iPhone Special iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roApple pregateste lansarea unui model inovator de iPhone 17 anul viitor, iar zvonurile deja au inceput sa circule. Conform analistului Jeff Pu, care a publicat o nota de cercetare cu Haitong International, iPhone 17 Air va fi semnificativ mai subtire decat modelele anterioare si va veni cu cateva imbunatatiri notabile. Una dintre principalele schimbari va […] The post iPhone 17 Air: Planurile Apple pentru Lansarea unui iPhone Special first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum o zi
    E.ON: 2 Informari Oficial de ULTIM MOMENT Aduse in Atentia Imediata a Clientilor Romani

    E.ON: 2 Informari Oficial de ULTIM MOMENT Aduse in Atentia Imediata a Clientilor Romani iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roE.ON, una dintre cele mai mari companii din Romania care furnizeaza gaze naturale si energie electrica pentru milioane de romani, anunta in mod oficial ca in perioada 15 octombrie – 31 decembrie 2024, primii 200 de clienti care incarca cel putin 100 kWh la statiile publice E.ON Drive vor primi cadou un card RFID pentru […] The post E.ON: 2 Informari Oficial de ULTIM MOMENT Aduse in Atentia Imediata a Clientilor Romani first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Sănătate
    logo sursaiDevice acum o zi
    Ordinul cu Masuri de ULTIM MOMENT ale lui Alexandru Rafila Vizand Sistemul de Sanatate din Romania

    Ordinul cu Masuri de ULTIM MOMENT ale lui Alexandru Rafila Vizand Sistemul de Sanatate din Romania iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roAlexandru Rafila, Ministrul Sanatatii, vrea sa adopte un nou ordin ministerial foarte important, care urmeaza sa implementeze o serie de modificari importante privind reglementarile referitoare la medicamentele compensate in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate din Romania. Alexandru Rafila spune ca noul ordin, semnat in colaborare cu presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate […] The post Ordinul cu Masuri de ULTIM MOMENT ale lui Alexandru Rafila Vizand Sistemul de Sanatate din Romania first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Știință
    logo sursaiDevice acum o zi
    NASA: Misiunea Speciala LANSATA spre Planeta Jupiter, ce Exploreaza Omenirea

    NASA: Misiunea Speciala LANSATA spre Planeta Jupiter, ce Exploreaza Omenirea iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roNASA a anuntat in mod oficial faptul ca, a lansat cu succes nava spatiala Europa Clipper, care se imbarca intr-o lunga calatorie catre planeta Jupiter, unde va investiga luna Europa si potentialul sau de a sustine viata. Nava spatiala a fost lansata luni, la ora 12:06 p.m. EDT, de la Centrul Spatial Kennedy din Florida, […] The post NASA: Misiunea Speciala LANSATA spre Planeta Jupiter, ce Exploreaza Omenirea first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum o zi
    CEC Bank: Vestile pentru Clienti cu o IMPORTANTA Decizie Aplicata in Romania

    CEC Bank: Vestile pentru Clienti cu o IMPORTANTA Decizie Aplicata in Romania iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roCEC Bank, una dintre cele mai vechi si mai mari banci din Romania, cu un numar foarte mare de clienti la nivelul intregii tari, incearca sa vina in intampinarea nevoilor romanilor, iar asta deoarece aceia cu varste intre 18 si 24 de ani prin lansarea noului ‘Pachet Student Free’, care ofera o serie de beneficii […] The post CEC Bank: Vestile pentru Clienti cu o IMPORTANTA Decizie Aplicata in Romania first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum o zi
    DACIA Logan 2025: Versiunea IMPORTANTA pe care o Asteapta Multi Romani

    DACIA Logan 2025: Versiunea IMPORTANTA pe care o Asteapta Multi Romani iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roDACIA Logan 2025, in versiunea facelift, se apropie de lansarea oficiala, iar asta deoarece DACIA are intentia de a dezvalui acest nou model undeva spre finalul acestui an, dupa cum prea bine stiti. Acest model, care a devenit un simbol al accesibilitatii si fiabilitatii pe piata autohtona, promite sa aduca imbunatatiri semnificative atat in design, […] The post DACIA Logan 2025: Versiunea IMPORTANTA pe care o Asteapta Multi Romani first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum o zi
    Memorandul Oficial de ULTIM MOMENT al Hidroelectrica Adus in Atentia Tuturor Romanilor

    Memorandul Oficial de ULTIM MOMENT al Hidroelectrica Adus in Atentia Tuturor Romanilor iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roHidroelectrica, marea companie de stat de la care primesc in fiecare luna un numar foarte mare de romani servicii de furnizare a energiei electrice, ne anunta ca la Universitatea Nationala de Stiinta si Tehnologie Politehnica Bucuresti (UNSTPB) a avut loc o ceremonie importanta, marcand inceputul unei noi etape de colaborare intre mediul academic si industria […] The post Memorandul Oficial de ULTIM MOMENT al Hidroelectrica Adus in Atentia Tuturor Romanilor first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 zile
    Televizoare si Electrocasnice la eMAG cu EXTRA Reduceri de 20% Oferite Romanilor

    Televizoare si Electrocasnice la eMAG cu EXTRA Reduceri de 20% Oferite Romanilor iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roeMAG, cel mai mare retailer online din Romania, desfasoara in momentul de fata o noua campanie de reduceri impresionante in aceasta pagina! Clientii pot profita de oferte atractive la o gama variata de televizoare si electrocasnice, cu reduceri de pana la 20%. Aceasta campanie este menita sa le ofere romanilor sansa de a-si moderniza locuintele […] The post Televizoare si Electrocasnice la eMAG cu EXTRA Reduceri de 20% Oferite Romanilor first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 zile
    Samsung GALAXY S25: Dezvaluirea IMPORTANTA care Pune pe Jar Fanii din Toata Lumea

    Samsung GALAXY S25: Dezvaluirea IMPORTANTA care Pune pe Jar Fanii din Toata Lumea iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roSamsung GALAXY S25 este pregatit de lansare de catre compania Samsung, cu o serie de modificari prin care coreenii vor sa isi surprinda fanii din toata lumea. Conform unor informatii recente care au scapat pe internet, Samsung GALAXY S25 Ultra va debuta in patru optiuni de culori: negru, verde, albastru si titan. Samsung GALAXY S25 […] The post Samsung GALAXY S25: Dezvaluirea IMPORTANTA care Pune pe Jar Fanii din Toata Lumea first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 zile
    ELECTRICA: Proiectul Oficial de ULTIM MOMENT foarte Important pentru Romania

    ELECTRICA: Proiectul Oficial de ULTIM MOMENT foarte Important pentru Romania iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roELECTRICA anunta in mod oficial au fost finalizate o serie de proiecte extrem de importante pentru reteaua sa din Romania, iar asta deoarece vorbim despre lucrarile de modernizare a retelei electrice in localitatea Rohia, judetul Maramures. ELECTRICA a organizat un eveniment special pentru marcarea momentului,iar el a avut loc in prezenta unor oficialitati de seama, […] The post ELECTRICA: Proiectul Oficial de ULTIM MOMENT foarte Important pentru Romania first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 zile
    DACIA Bigster: 2 Decizii foarte IMPORTANTE ale DACIA pentru Noul SUV Romanesc

    DACIA Bigster: 2 Decizii foarte IMPORTANTE ale DACIA pentru Noul SUV Romanesc iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roDACIA Bigster a fost lansat in mod oficial de catre DACIA, compania romaneasca dezvaluind masina sa chiar saptamana aceasta, impreuna cu foarte multe surprize. Una dintre surprizele majore ale DACIA a fost decizia conform careia, DACIA Bigster va fi comercializat exclusiv sub brandul Dacia, spre deosebire de modelul Duster, care este vandut sub marca Renault […] The post DACIA Bigster: 2 Decizii foarte IMPORTANTE ale DACIA pentru Noul SUV Romanesc first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 zile
    Netflix Anunta un Nou Film IMPRESIONANT Inspirat dintr-o Poveste Reala

    Netflix Anunta un Nou Film IMPRESIONANT Inspirat dintr-o Poveste Reala iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roNetflix a anuntat un nou film impresionant inspirat dintr-o poveste adevarata, care a generat foarte multe controverse de-a lungul timpului, deoarece vorbim despre ONG-ul german Jugend Rettet si a navei sale, Iuventa, pelicula fiind in plina productie, oferind o privire emotionanta asupra eforturilor unui grup de tineri care au refuzat sa ramana pasivi in fata […] The post Netflix Anunta un Nou Film IMPRESIONANT Inspirat dintr-o Poveste Reala first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 zile
    iPhone 17 are Noi Secrete Dezvaluite, cu ce vrea Apple sa ne Surprinda

    iPhone 17 are Noi Secrete Dezvaluite, cu ce vrea Apple sa ne Surprinda iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Redactia iDevice.roiPhone 17 Pro si iPhone 17 Pro Max sunt asteptate sa fie lansate abia anul viitor, insa analistul Jeff Pu ne ofera deja o privire detaliata asupra noutatilor pe care aceste dispozitive le vor aduce. Cu o serie de imbunatatiri semnificative, iPhone 17 Pro promite sa fie un salt important fata de modelele anterioare. Unul […] The post iPhone 17 are Noi Secrete Dezvaluite, cu ce vrea Apple sa ne Surprinda first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.