• Afișează
      Alege una/mai multe surse
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
      logo
  • iDevicelogo sursa

    Tu alegi ce contează!2 articole noi / zi
    2 articole noi / zi
    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    WhatsApp SPARGE Total Barierele, Masura Oficiala pentru Telefoanele iPhone si Android

    WhatsApp SPARGE Total Barierele, Masura Oficiala pentru Telefoanele iPhone si Android iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborWhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie la nivel global, lucrează la o nouă funcție revoluționară care va permite utilizatorilor să-și traducă mesajele în timp real, direct pe iPhone și Android. Această funcție promite să îmbunătățească accesibilitatea și confortul utilizatorilor, păstrând în același timp confidențialitatea acestora, deoarece toate transcripțiile vor fi procesate local, […] The post WhatsApp SPARGE Total Barierele, Masura Oficiala pentru Telefoanele iPhone si Android first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Microsoft Plateste 20 de Milioane de Euro Comisiei Europene pentru a Scapa de o Amenda

    Microsoft Plateste 20 de Milioane de Euro Comisiei Europene pentru a Scapa de o Amenda iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborMicrosoft a acceptat un acord de 20 de milioane de euro pentru a rezolva o plângere antitrust cu care s-a confruntat în Uniunea Europeană privind practicile sale de licențiere pentru cloud computing. Această măsură previne o potențială investigație a UE, care ar putea duce la o amendă substanțială. Plângerea specială, una dintre cele două mari […] The post Microsoft Plateste 20 de Milioane de Euro Comisiei Europene pentru a Scapa de o Amenda first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Microsoft Reuseste sa Rezolve o Problema Foarte Serioasa a Windows 11, Anuntul Oficial

    Microsoft Reuseste sa Rezolve o Problema Foarte Serioasa a Windows 11, Anuntul Oficial iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborMicrosoft a anunțat recent că a remediat o problemă cunoscută care a cauzat bucle de repornire și probleme cu bara de activități pe sistemele Windows 11 după instalarea actualizării de previzualizare KB5039302 din iunie. Compania a lansat o actualizare importantă, KB5040442, pe 9 iulie 2024, care rezolvă aceste probleme, recomandând tuturor utilizatorilor să instaleze cea […] The post Microsoft Reuseste sa Rezolve o Problema Foarte Serioasa a Windows 11, Anuntul Oficial first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Știință
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Pamantul in PERICOL, Fenomenul care Afecteaza Miliarde de Oameni in Fiecare Zi

    Pamantul in PERICOL, Fenomenul care Afecteaza Miliarde de Oameni in Fiecare Zi iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborÎn prima parte a lunii mai a acestui an, o auroră spectaculoasă a luminat cerurile, oferind un spectacol impresionant de lumini și culori. Acest fenomen a fost cauzat de o furtună solară puternică, care a emis radiații intense spre Pământ. Deși aceste furtuni sunt deja cunoscute pentru puterea lor, soarele poate genera și fenomene mult […] The post Pamantul in PERICOL, Fenomenul care Afecteaza Miliarde de Oameni in Fiecare Zi first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Sănătate
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Raport de ULTIM MOMENT al OMS cu un AVERTISMENT Oficial pentru Toata Europa

    Raport de ULTIM MOMENT al OMS cu un AVERTISMENT Oficial pentru Toata Europa iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborOMS a publicat un nou raport oficial de ultim moment, cu privire la situatia infectiilor respiratorii in Europa pentru ultima luna din iunie, aducand in imediata atentie a unui numar foarte mare de oameni, faptul ca exista o crestere destul de mare a numarului de cazuri noi de Coronavirus in randul europenilor, dupa cum puteti […] The post Raport de ULTIM MOMENT al OMS cu un AVERTISMENT Oficial pentru Toata Europa first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Masurile Oficiale Orange cu care SPARGE Barierele pentru Milioane de Clienti Romani

    Masurile Oficiale Orange cu care SPARGE Barierele pentru Milioane de Clienti Romani iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborOrange, cel mai mare grup de telecomunicatii din toata Romania, a facut un anunt oficial prin care sparge barierele cand vine vorba despre comunicare, iar asta pentru ca in atentia a milioane de romani este adus faptul ca, atunci cand calatoresc in strainatate, vor putea folosi resursele nationale din abonament, inclusiv in roaming, in spatiul […] The post Masurile Oficiale Orange cu care SPARGE Barierele pentru Milioane de Clienti Romani first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Noile PROBLEME ale ELECTRICA si Informarile de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani

    Noile PROBLEME ale ELECTRICA si Informarile de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborELECTRICA, grupul de energie cel mai mare din Romania in momentul de fata, pe care se bazeaza milioane de romani pentru furnizarea de energie electrica in fiecare zi, a decis sa aduca in imediata atentie a acestora problemele cu care se confrunta. Cei de la ELECTRICA au publicat pe propriul website o harta in care […] The post Noile PROBLEME ale ELECTRICA si Informarile de ULTIM MOMENT pentru Clientii Romani first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Aplicatia WhatsApp Include Oficial o IMPRESIONANTA Noutate pentru iPhone si Android

    Aplicatia WhatsApp Include Oficial o IMPRESIONANTA Noutate pentru iPhone si Android iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborWhatsApp a lansat recent o nouă funcție impresionanta pentru iPhone și Android, destinată să îmbunătățească accesibilitatea și confortul utilizatorilor. Această funcție permite transcrierea mesajelor vocale, oferind utilizatorilor posibilitatea de a citi transcrieri detaliate ale notelor vocale primite și trimise. Deocamdată, funcția este disponibilă doar pentru un grup limitat de testeri beta, însă promite să aducă […] The post Aplicatia WhatsApp Include Oficial o IMPRESIONANTA Noutate pentru iPhone si Android first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Google Anunta Milioane de Oameni despre o Surpriza Majora Pregatita

    Google Anunta Milioane de Oameni despre o Surpriza Majora Pregatita iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborGoogle a anunțat într-o actualizare recentă că serviciul său de monitorizare a dark web, cunoscut și sub denumirea de „raport dark web”, va fi disponibil pentru toți utilizatorii Google din 46 de țări, inclusiv SUA și Marea Britanie, la sfârșitul acestei luni. Raportul dark web va fi accesibil prin pagina „Rezultate despre tine” atunci când […] The post Google Anunta Milioane de Oameni despre o Surpriza Majora Pregatita first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    WhatsApp: Functia Oficiala Speciala din iPhone si Android, Confirmata Oamenilor

    WhatsApp: Functia Oficiala Speciala din iPhone si Android, Confirmata Oamenilor iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborWhatsApp aduce o nouă funcție care îmbunătățește controlul zoom-ului camerei pentru utilizatorii de iPhone și Android. Această actualizare, disponibilă în prezent pentru unii testeri beta, permite utilizatorilor să ajusteze rapid și ușor nivelul de zoom cu ajutorul unui nou buton dedicat. Aceasta oferă o precizie mai mare atunci când înregistrează videoclipuri sau fac fotografii. WhatsApp […] The post WhatsApp: Functia Oficiala Speciala din iPhone si Android, Confirmata Oamenilor first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Fara imagine
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Hotararile Oficiale ale ING Romania cu Masuri de ULTIM MOMENT pentru Protectia Clientilor

    Hotararile Oficiale ale ING Romania cu Masuri de ULTIM MOMENT pentru Protectia Clientilor iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborING România continuă să inoveze și să îmbunătățească serviciile oferite clienților săi. Recent, ING România a lansat o serie de funcționalități noi în platforma Home’Bank, menite să crească securitatea și confortul utilizatorilor. Printre cele mai notabile îmbunătățiri se numără geolocalizarea, vizualizarea datelor cardurilor salvate, și Serviciul de Afișare a Numelui Beneficiar (SANB). ING România a […] The post Hotararile Oficiale ale ING Romania cu Masuri de ULTIM MOMENT pentru Protectia Clientilor first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    ENGIE Vorbeste Oficial despre Una dintre PROVOCARILE Uriase din Europa in Urmatorii Ani

    ENGIE Vorbeste Oficial despre Una dintre PROVOCARILE Uriase din Europa in Urmatorii Ani iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborENGIE a solicitat Institutulului CSA sa realizeze în luna martie a acestui an un sondaj printre cetățenii europeni din zece țări, inclusiv România, pentru a evalua percepția acestora despre tranziția energetică. Rezultatele sondajului oferă o imagine detaliată a nivelului de cunoștințe și atitudinilor românilor față de acest proces esențial pentru viitorul energetic al Europei. ENGIE […] The post ENGIE Vorbeste Oficial despre Una dintre PROVOCARILE Uriase din Europa in Urmatorii Ani first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Apple Vrea sa faca Schimbari pentru Face ID in iPhone 16, ce este Asteptat

    Apple Vrea sa faca Schimbari pentru Face ID in iPhone 16, ce este Asteptat iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborModelele iPhone 16 care vor fi lansate la sfârșitul acestui an promit să aducă unele “modificări de design” semnificative, în special în ceea ce privește tehnologia Face ID. Conform unor surse de încredere, furnizorul de componente Face ID, Coherent, își reconsideră strategia de producție după ce a pierdut un contract major cu un client despre […] The post Apple Vrea sa faca Schimbari pentru Face ID in iPhone 16, ce este Asteptat first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Netflix Da peste Cap Lumea Streaming-ului, cu o Decizie RADICALA Anuntata Oficial

    Netflix Da peste Cap Lumea Streaming-ului, cu o Decizie RADICALA Anuntata Oficial iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborNetflix se aventurează în divertismentul fizic cu experiențe captivante. Când vine vorba de marketing și implicarea clienților, a apărut o tendință izbitoare: fuziunea tărâmurilor digitale și fizice, denumite în mod obișnuit experiențe „phygitale”. Netflix, cu această abordare inovatoare urmărește să valorifice puterea imersivă a conținutului digital alături de beneficiile tangibile și senzoriale ale interacțiunii fizice, […] The post Netflix Da peste Cap Lumea Streaming-ului, cu o Decizie RADICALA Anuntata Oficial first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    DACIA vrea sa SPARGA Barierele Pietei Auto cu un Nou SUV Romanesc

    DACIA vrea sa SPARGA Barierele Pietei Auto cu un Nou SUV Romanesc iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborDacia se pregătește să revoluționeze segmentul B-SUV cu un nou model entry-level, succesor al popularului Sandero Stepway. Producătorul auto român își propune să îmbunătățească rețeta de succes a lui Duster și să lanseze în 2027 un SUV compact care să concureze direct cu alte modele de renume din Europa. Deși Dacia Sandero Stepway a fost […] The post DACIA vrea sa SPARGA Barierele Pietei Auto cu un Nou SUV Romanesc first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    DIGI România SPARGE Concurența, Anunțul care Aruncă în Aer Orange, Vodafone, Telekom

    DIGI România SPARGE Concurența, Anunțul care Aruncă în Aer Orange, Vodafone, Telekom iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborDIGI România, in luna iunie 2024, a reușit să atragă cel mai mare număr de abonați prin procesul de portare a numerelor de telefonie mobilă, confirmându-și astfel poziția de lider pe piața telecomunicațiilor din România. Conform datelor oficiale, DIGI România a primit nu mai puțin de 50.566 de numere portate, depășind cu mult concurența. DIGI […] The post DIGI România SPARGE Concurența, Anunțul care Aruncă în Aer Orange, Vodafone, Telekom first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Business
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Conditia Oficiala Raiffeisen Bank Anuntata Clientilor, ce da GRATUIT in Toata Romania

    Conditia Oficiala Raiffeisen Bank Anuntata Clientilor, ce da GRATUIT in Toata Romania iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborRaiffeisen Bank, una dintre cele mai mari banci care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa aduca in atentia milioanelor de clienti, deciziile sale cu care vrea sa castige increderea mai multor romani si sa-si dinamiteze concurenta, iar asta pentru ca dezvaluie cati bani ofera gratuit celor care aleg sa-si faca un card […] The post Conditia Oficiala Raiffeisen Bank Anuntata Clientilor, ce da GRATUIT in Toata Romania first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Microsoft Pune la Zid Android, Decizia care Dinamiteaza Sistemul de Operare al Google

    Microsoft Pune la Zid Android, Decizia care Dinamiteaza Sistemul de Operare al Google iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborMicrosoft a anunțat recent o schimbare majoră în politica sa de securitate, afectând personalul din China. Începând din septembrie, angajații Microsoft din China vor trebui să folosească un iPhone pentru autentificare atunci când se conectează la sistemele companiei. Această decizie înseamnă că utilizarea smartphone-urilor Android pentru autentificare multifactor va fi interzisă. Această măsură face parte […] The post Microsoft Pune la Zid Android, Decizia care Dinamiteaza Sistemul de Operare al Google first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Masura Oficiala a WhatsApp cu o Schimbare SPECIALA pentru iPhone si Android

    Masura Oficiala a WhatsApp cu o Schimbare SPECIALA pentru iPhone si Android iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborWhatsApp, una dintre cele mai populare aplicații de mesagerie, lucrează la o nouă funcție bazată pe inteligență artificială (AI) în colaborare cu Meta AI, care va fi disponibilă într-o actualizare viitoare. Această funcție promite să revoluționeze experiența utilizatorilor, oferind noi modalități de personalizare și implicare. WhatsApp, cu ajutorul noii funcții AI, utilizatorii de iPhone și […] The post Masura Oficiala a WhatsApp cu o Schimbare SPECIALA pentru iPhone si Android first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.

    Imagine articol
    Tehnologie
    logo sursaiDevice acum 2 săptămâni
    Problema care Arunca in Aer Linistea Microsoft, ce Ameninta Milioane de Utilizatori

    Problema care Arunca in Aer Linistea Microsoft, ce Ameninta Milioane de Utilizatori iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta Adrian GaborÎn ultimele luni, hackerii au exploatat activ o vulnerabilitate cunoscută în Microsoft SmartScreen pentru a distribui programe malware. Cercetătorii în securitate cibernetică de la Cyble au emis un raport îndemnând utilizatorii să aplice imediat patch-ul furnizat de Microsoft, deoarece problema a fost abordată de companie cu câteva luni în urmă. Microsoft SmartScreen este o caracteristică […] The post Problema care Arunca in Aer Linistea Microsoft, ce Ameninta Milioane de Utilizatori first appeared on iDevice.ro - Stiri de Ultima Ora, Tehnologie, Romania, Stiinta.